Passa al contingut principal

Reflexions per acompanyar... la importància del contacte amb la natura


Aquests dies hem parlat molt sobre les passejades, sobre les sortides que fem a l’exterior. Als inicis de la fase 1 ens vam començar a sortir amb la canalla. A poc a poc, hem pogut sortir a passejar sense límit d’horari, ja que al principi només podíem sortir una hora, ni límit de llunyania, tenint en compte que només ens podíem allunyar a 1 km de casa nostra i cada vegada es va flexibilitzant més aquesta nova normalitat.
Tot i que cal que continuem mantenint el distanciament físic, fer ús de la mascareta i ser més conscients seguint les noves normes, cal dir que sortir a l’aire lliure ha estat mai millor dit un respir i alhora un regal.
Pels infants el contacte amb la natura és molt important, poder caminar o córrer per damunt de la gespa, sentir com s’escorre la sorra entre els dits o banyar-se a la platja han estat algunes de les accions que ara podem fer i que durant un temps llarg no les havíem pogut fer. Per això, pensem que ara més que mai tots i totes donem més importància al contacte amb la natura i a com ens hi relacionem.
Gràcies a aquestes sortides hem donat resposta a la necessitat de moviment que tenen els infants, a la necessitat de joc a l’exterior, a la necessitat de sol, de descoberta de nous espais, d’explorar petits grans tresors que ens ofereix la natura... Una activitat tant vital com altres que durant aquest confinament ha passat a un segon terme.  
Per això, us animem a que a nivell individual i també de família en feu la reflexió. Converseu i dialogueu sobre la importància que donem a la natura, a l’aire lliure i a les activitats que fem a l’exterior. Pensem i repensem quin món volem i de quina manera volem viure sent més sostenibles i sensibles amb la nostra mare terra.


L’Equip Educatiu

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *