Passa al contingut principal

El comiat de final de curs, un final de curs càlid però des de la distància.

Com una migració d'ocells aquest curs acaba, ha estat curt perquè amb la canalla hem passat menys temps que els altres cursos, però també ha estat llarg perquè les preocupacions i les incerteses han estat molt presents. 

Tenint en compte que no ens podem retrobar per fer una gran festa de comiat, com sempre hem fet, hem pensat i repensat i hem buscat una alternativa. Farem un comiat, però serà diferent ja que no serà un acomiadament presencial. La nostra intenció es que tot i la distància sigui un comiat càlid, proper i humà, molt humà. 

Així que seguint el nostre calendari, divendres vinent, el dia 19 havíem de fer la nostra festa, però com que no podrà ser, caldrà que aquell dia esteu pendents de les xarxes i del blog per rebre un petit regal de part nostra, de part dels infants i de les educadores. 
No patiu que rebreu notícies nostres!
També us informem que del dia 29 de juny i fins al dia 3 de juliol podeu passar pel centre a recollir el material dels vostres fills/es i així poder entregar-vos tot el material respectiu d'aquest curs. Per venir al centre cal: 

- Demanar cita prèvia per telèfon o per correu electrònic (dilluns a divendres (9 - 13h)

Per aquelles famílies que ens hagueu d'entregar la documentació de la matrícula, podeu aprofitar aquesta petita trobada per portar els documents i fotografies. 



Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *