Passa al contingut principal

Una convidada molt creativa i moderna.


Fa uns dies vam tenir el plaer de tenir la visita de la mama del Roc a la llar. Ens va venir a explicar la història dels tres Reis Mags de l'Orient. 
Ens va mostrar com una de les tradicions més aferrades a la nostra cultura es pot desenvolupar d'una manera creativa, moderna i innovadora. 
Va buscar un conte que parlés de la història dels tres Reis i llavors es va preparar el seu material per tal de treballar la història de forma visual i atractiva. 

Va confeccionar tres capsetes i a dins hi havia l'or, l'incens i la mirra i ho va mostrar als infants com un tresor, com un element màgic igual com la màgia que ens transmeten els tres Reis. 

Tots i totes vam tornar a ser nens i nenes, ja que la història era molt divertida i entenedora, fins i tot vam veure com un Rei feia exercici abans d'anar a repartir els regals a la canalla 

A més, ens va explicar una de les tradicions que es fan al seu poble, Tivissa. Així doncs, la nit de Reis, una nit tant summament important per tots els nens i nenes però també pels adults, esperen a Ses Majestats amb fanalets. Totes les persones surten al carrer amb fanalets per il·luminar el camí que han de seguir i perquè no es perdi cap regal!!
Una tradició que sens dubte és molt entranyable i afable. Una tradició que ens mostra les diferents costums que hi han molt a prop de casa nostra. 

Gràcies Clara per la història, pels materials i per ser tant propera i dolceta amb els nostres petits i petites. T'esperem quan tu vulguis!!

Va ser un dia molt bonic on no només el Roc, perquè ell estava encantat, sinó que tots i totes vam estar molt atents a la història i sobretot a la llum dels fanalets que el Roc farà servir per anar a esperar els Tres Reis i així, guiar-los en el camí. 






Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *