Passa al contingut principal

Una convidada amb molt de ritme!!

 Dimecres passat va ser un dia molt divertit!!! Cada dimecres sí, dimecres no, fem música i aquesta setmana passada la mama de la Chloê va aprofitar la nostra sessió de música a la llar per portar un instrument la mar de divertit i insòlit.    
        La CITARA! 
Li vam comentar si volia ser partícip de les diferents propostes que oferim durant l'estona de música i ens va dir que SÍ molt ràpidament, a ella li encanta tot el que sigui relacionat amb la música. 
Vam fer diferents activitats i la Chloê estava molt present amb la seva mama, buscava la seua mirada i aprovació en algunes ocasions. Va ser fàcil perquè ni es va angoixar ni va mostrar nostalgia la petita i això va fer que tot anés més rodat. 
Fou una sessió especial ja que el Tió va ser un element clau a introduir... 
Explicant el conte del gran tió ens ajuda a presentar tota la temàtica de Nadal. 
Així ho vam fer i tots ja ho veieu ja... van estar tan atents, és que la història del Tió és del Tió, però també una miqueta de tots i totes.
Llavors va començar la gresca, la Cristina ens va ensenyar la Citara i la Chloê estava molt emocionada, tota l'estona la volia tocar ella però la mama li va explicar que havia de deixar-la als seus companys i companyes i després, ella va deixar que els altres nens i nenes toquessin la Citara. 
La Cristina ens va portar algunes partitures i vam poder tocar cançons com la del Caragol treu banya o fins i tot, cançons de Nadal, com la del Noi de la Mare. 
Va ser una estona molt agradable on tots i totes estaven molt concentrats i atents esperant el seu torn per poder tocar aquest instrument tant màgic i bonic. 
 Després vam treure un altre instrument que feia molt que no veien, la flauta i el mateix va passar quan la van veure... 
va ser tota una sorpresa i tots i totes volien tocar-la. 
i és que l'Anna ho feia tant bé que no paraven de mirar-la i escoltar amb atenció les música que tocava amb la flauta. 
Fins i tot, alguns infants es van atrevir a bufar i tot, tot i que és complicat perquè si no tapes el forat de darrere... poc sonarà aquesta flauta.

Seguidament, vam procedir a fer-nos la fotografia de grup amb la convidada d'honor d'aquest dia... gràcies Cristina per ser tant pacient i entregada amb els infants.  


Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *