Passa al contingut principal

Informacions relacionades amb la criança i altres activitats


Vàries famílies ens han comentat que si tenim accés a alguna informació relacionada amb la criança o també amb altres activitats relacionades amb el 0-3, que la compartim entre tots. Doncs bé, això és alguns dels deures que ens posem durant aquest curs. 

Nosaltres us anirem penjant informació sobre activitats d'interès però necessitem que això sigui un feedback i si algú de vosaltres té alguna proposta doncs, només cal que ens ho faci saber i ho penjarem a aquest espai web o a la cartellera de l'entrada. 

Respecte la música, sou molts els que creieu en aquest projecte i amb els beneficis que tenen per la vida dels vostres fills i filles. Doncs una de les propostes més engrescadores de la zona és el projecte de La Capseta de Música. 

Fa uns dies vam rebre informació sobre el seu projecte informant-nos que durant aquests dies hi ha inscripcions. Així doncs, us passem el link de la pàgina de facebook per indagar més sobre el tema i també per qui ho vulgui posar-vos en contacte amb ells i preguntar el que calgui. 


Si els seguiu veureu que pengen tot tipus d'activitats interessants per famílies amb infants petits. 

*******************************

Una altra de les propostes que us oferim va relacionada amb el programa Família i ciutat, educació compartida, podreu trobar més informació al taulell de suro o al següent link: 


Així doncs aquest és un programa de tallers i xerrades que es presenta amb un cartell de formadors, per les famílies amb fills i filles tant en època de criança, com els tallers de "crèixer en família" de la Generalitat de Catalunya,  adreçats a pares i mares amb fills de 12 a 16 anys i sis sessions formatives i de suport.

Aquestes són gratuïtes i cal inscripció prèvia a familiaiciutat@reus.cat o bé trucant al telèfon 977 010047.

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *