Passa al contingut principal

Els primers dies...

Com cada any sabeu que els primers dies a vegades, són difícils i no solament pels més petits sinó també per les famílies. (per les educadores, no us penseu eh, que també ho són). 

Però el missatge que us volem donar és que els primers dies us necessiten, us necessiten més que mai, per això, és important que abans de marxar sempre us acomiadeu de forma breu per tal de donar-los seguretat i confiança. Encara que siguin petits, saber que tornareu, els reconforta. 

Us recomanem que als matins no aneu molt justos de temps ja que és millor deixar una mica més d'espai i no fer-ho tan depressa. D'aquesta manera, tots ens ho prendrem amb més tranquil·litat i ells no notaran l'angoixa del moment de marxar. 

Si plora, l'educadora estarà a prop seu i li donarà carícies i caliu quan ho necessiti. 

Durant les recollides, quan els vingueu a buscar són moments bonics, moments de retrobament. També us recomanem que si podeu, us deixeu una mica de temps per venir-los a buscar ja que és un moment per anar a buscar la motxilla junts, explicar que ha passat durant el dia o ensenyar allò amb què m'agrada jugar. 

Per això, és important recordar... que durant els primers dies el més important pels més petits sou vosaltres i els moments compartits... (aprofiteu-los i expremeu-los al màxim) 


Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *