Passa al contingut principal

Transformació dels espais - el racó de la cuineta

Com podeu veure estem canviant la nostra mirada pedagògica i amb les noves ulleres fem enfocaments i plantejaments nous i plens de significativitat. així que una vegada més, us demanem ajuda. com podeu veure els diferents espais de l'aula estan canviant, ja no trobeu pràcticament joguines pròpiament fetes de plàstic, sinó que trobeu materials més naturals que inciten i provoquen que els infants despertin la seua creativitat, el seu pensament i generin aprenentatge, 

l'aula té un color diferent, un ambient més càlid donat als elements que hem incorporat i a totes aquelles joguines que hem tret. Les joguines moltes vegades només els ofereixen una funció concreta i una resposta poc imaginativa. Hem notat que amb aquest tipus de materials i elements els ofereixen propostes diferents que els donen tenen tantes respostes com els infants vulguin o puguin descobrir. 

així que, més o menys els racons de construcció, de descans, de contes els estem treballant bastant, però ens queda pendant de transformació un espai: la cuineta. per aquest motiu us volem demanar ajuda, us volem demanar que cadascun de vosaltres porti 2 elements menys artificials amb colors més neutres i que inicitin a un sa joc simbòlic. 

seguidament us presentem algunes de les idees que us serviran en el procés de triatge dels elements que voleu portar: 













com podeu veure en aquestes fotografies us hem posat materials i elements que són fàcils de trobar. Hi ha propostes que no necessàment les heu de comprar sinó que les podeu fer vosaltres mateixos a casa. per exemple, les xiques que tingueu destresa per cosir, podeu fer un davantal, una manopla o un gorro per cuina o les persones que tingueu bones mans podeu transformar una simple capsa de fusta en una preciosa capsa per dipositar els elements de la cuineta. 

Fins el dia 21 de febrer teniu temps per portar-nos-ho i no dubteu en preguntar si teniu alguna pregunta. 

moltes gràcies!!



Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *