Passa al contingut principal

PINTEM AMB PINTURA DIFERENTS ESTRIS I PINZELLS

un altre petit tastet d'aquest passat dimecres, del gaudi que ens va proporcionar pintar amb pintures i amb diferents estris i pinzells. la sala estava preparada de manera que cadascú podia escollir amb quin color pinta i amb quin estri fer-ho. 
És curiós però, a mesura que anava avançant la sessió... molts dels infants van acabar pintant amb les mans o pintant-se a ells mateixos. així veiem que van guanyant confiança i finalment s'introdueixen a la pintura d'una manera natural, sense presses i al seu ritme. 

cadascun d'ells va passar per molts estadis i alguns van obviar-ne algun també: 
- sorpresa, tinc moltes coses i no sé per on començar, admiració.. i ara què faig. em mantinc en un segon pla i observo.
- algú s'inicia i els altres com si s'haguessin posat d'acord... s'hi llencen...
- algú mostra una mica de rebuig, però a poc a poc, va agafant confiança i es va relaxant amb la situació i acaba agafant els pinzells, rodets, espongetes... 
- silenci a la sala, concentració màxima, ningú s'enfada amb l'altre inclòs els mitjans alguns d'ells, comparteixen estris, donant un a un altre els estris sense discussions. 
- l'adult observa i fa fotografies, documenta: - ohh!! mira la meua mà (eloi) o - pintem, pintem sinó en zero coma s'acabarà la pintura (maria) 
- a poc a poc, el ritme baixa i algun d'ells ens demana que ja ha acabat i vol rentar-se... així ho fem. relaxadament anem rentant a cada infant i l'activitat s'acaba com ha començat i ens deixa un bon regust de boca. 


esperem que us hagi agradat!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *