Passa al contingut principal

EL TABALET I LA CAPSA MÀGICA DELS CONTES


ELS CONTES SÓN HISTÒRIES MÀGIQUES QUE ENS DEMANEN DIA RERE DIA ELS VOSTRES FILLS. ELS MÉS GRANS TENEN MÉS CAPACITAT DE CONCENTRACIÓ I DE FER PREGUNTES, DE RACIONALITZAR TOT ALLÒ QUE PASSA DURANT LA HISTÒRIA. PERÒ ELS MÉS PETITS TENEN ALTRES QUALITATS, COM L'ATENCIÓ DE CERTS MOMENTS QUAN PASSA ALGUNA COSA INTERESSANT O LES GANES DE TOCAR, DE SENTIR LA HISTÒRIA DES DE BEN A PROP. 


PER AIXÒ, USEM DIFERENT ELEMENTS PER EXPLICAR CONTES, PER EXEMPLE, AVUI DINS LA CAPSA MÀGICA DELS CONTES HI HEM TROBAT DIFERENTS ELEMENTS SUAUS... DIFERENTS OBJECTES QUE ENS TRANSMETIEN CALMA I SEGURETAT. SEGUIDAMENT, EM PENSAT EN QUIN ANIMAL ENS TRANSMET EL MATEIX I HI HA HAGUT UN MOMENT QUE LA MARIA HA DIT, EL CONILLET I LLAVORS JA ENS EM ENDINSAT EN LA HISTÒRIA DEL TABALET. 


ELS MÉS GRANS JA ES CONEIXEN EL CONTE PERÒ ELS MÉS PETITS ESTAN ENCANTATS AMB LA TITELLETA QUE ÉS UN CONILL I NO ÉS UN CONILL QUALSEVOL, SINÓ QUE ÉS EL TABALET. TAMBÉ TENIM LA TITELLA DE LA SERP QUE A ALGUNS ELS FA POR O ELS FA RESPECTE COM AL FAHD I A D'ALTRES NO. 

QUAN VEUEN EL TABALET, EL VOLEN ABRAÇAR, LA IVET NO S'HA POGUT ESPERAR I S'HA AIXECAT FINS FER-LI UNA ESTIMADA, L'ELOI IGUALMENT... NECESSITAVA FER-LI UN PETONET... I ÉS QUE ÉS TAN TENDRE EL TABALET. 

D'ALTRES COM LA DÚNIA O EL MARTÍ S'HO MIRAVEN DES DE LLUNY I QUAN LA TITELLETA SE'LS HA APROPAT LI HAN FET UNA ESTIMADA I EL XAVI, QUAN L'HA TINGUT ENTRE ELS SEUS BRAÇOS NO EL VOLIA DEIXAR ANAR, S'HI ESTAVA TAN BÉ A PROP DEL TABALET... OHHH. 

L'ÈLIA S'HA PASSAT EL CONTE ESCOLTANT ASSEGUDA I MIRANT DE BEN A PROP QUÈ FEIA EL TABALET I QUÈ PASSAVA EN AQUESTA HISTÒRIA. 

AHH... JA HO VEIEU JA... ELS CONTES SÓN AVENTURES QUE PERSONALITZEN ALS VOSTRES FILLS A LA HISTÒRIA I S'HI SENTEN IDENTIFICATS. 

Comentaris