Passa al contingut principal

Què estem treballant aquest mes de febrer??


Aquest mes de febrer estem treballant la Unitat Didàctica de: La Gresca del Carnaval. Treballarem moltíssimes coses relacionades amb aquesta temàtica. Tot seguit us les descrivim de manera general:
  • Activitats matemàtiques: les primeres nocions matemàtiques amb els més grans: farem un repàs de les que ja hem treballat i també treballarem el traç vertical.
  • Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentació amb iogurt, la festa del confetti, aprofitant que és Carnaval. Farem una petita sortida al parc de dalt de la llar d'infants i aprofitarem aquest bon temps que ens està fent últimament. A més també hem fet una altra sortida, ens hem passejat amunt i avall pels carrers del poble tot celebrant la festa del Carnaval. Quina rua més bonica hi havia cavallers, princeses, hansel i gretel.... bufffff i HAWAIANS I HAWAIANES!!! 
  • Activitats plàstiques: Farem el mural del Caranval, pintarem una súper màscara, farem un mural del traç vertical, tastarem les sensacions de l'aigua i els guixos tot fent un mural, pintarem amb els peus.... uiiii quina passada de mes!!!!!   
  • Llenguatge verbal: el conte del carnestoltes, un dia el dedicarem totalment als contes i farem contacontes.... el pocoyo, les emocions, hem menjat menjarblanc... mmmmmm que bo que és!!!!!!!
  • Llenguatge musical: cantem cançons relacionades amb el carnaval, ballem diferents músiques des de l'Amelie fins al Gangam style jejejeje!!!!!!!! 
  • ... i més com psicomotricitat, una altra excursió pels voltants de la llar.... uiiiii un mes ple de sorpresa i xerinola... tot celebrant el carnaval i altres activitats ben divertides!!!
A més, aquest mes de febrer hem celebrat un aniversari, l'Izan..... ueeeee quina xalera!!!!

Aprofitem per recordar-vos que pel dimarts que ve, dia 12 de febrer, cal que porteu 2 iogurts naturals, ja que dimecres farem l'experimentació amb el iogurt jejejejeje. 
Comentar-vos també, que divendres vinent anirem d'excursió al pati de dalt. 

Per últim desitjar-vos un bon carnaval i un bon cap de setmana, abrigueu-se bé que diuen que farà molt de fred. FINS DIMARTS!!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *