Passa al contingut principal

La festa del Carnaval

Dimecres celebrarem la festa del Carnaval, aquest any la temàtica és........

Disfressa de Hawaià/ana

és una temàtica ben graciosa i bonica i a més, hem reciclat les disfresses pels adults ja que ens les han deixat. Per això totes les mares que us disfresseu cal que passeu per direcció a emprovar-vos la vostra disfressa, MOLT IMPORTANT!!!!!

La roba que cal que portem és de color negre o roba fosca, el més fosca possible. Llavors, damunt de la roba, aneu ben tapats i tapades, ens posarem la faldilla de ràfia i el collaret de flors.

Als nens i nenes també cal que aquell dia els poseu roba fosca perquè farem el mateix, damunt de la roba i la jaqueta, si en teniu una de negra o fosca, els posarem el collaret i la faldilla. 

Cal que a les 2.15h esteu a la llar perquè ens heu d'ajudar a preparar als més petits, ha posar-los la disfressa i ha maquillar-nos la careta jejeje, quedarem més monos!!!!!!! A les 2.30h anirem cap a l'escola i allí començarà la rua.  

La rua es farà pels carrers dels poble, anirem tots disfressats i farem molta gresca i xerinola, després anirem a berenar a l'escola. Hem d'anar ben preparats perquè els de l'escola vendran coca i xocolata. A veure si fan una bona recol·lecta per poder anar de viatge. La festa s'acabarà a les 4h aproximadament. 

El mati funcionarà amb total normalitat, però us demanem que porteu un esmorzar Light, iogurt, suc o galetes, perquè dinarem ben puntuals. A les 11.30, els nens i nenes que no us quedeu a dinar cal que els vingueu a recollir, sigueu puntuals si us plau. Així us donarà temps de dinar i fer un ratet de migdiada. 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *