Passa al contingut principal

Reflexions per acompanyar... Empodera't!


Durant aquest temps de confinament l’Equip Educatiu hem decidit estar més a prop vostre a través d’algunes reflexions que us anirem proporcionant per tal de fer que aquests dies siguin una mica més fàcils. Estem vivint una etapa extraordinària i excepcional i per això, hem decidit dedicar-vos unes paraules per tal que ens sentiu, una miqueta més, al vostre costat.
Primer de tot hem de dir-vos que ho esteu fent molt bé, que cal que tots i totes us recordeu que sou el millor per als vostres fills i filles i que tenir-vos al vostre costat els fa sentir més segurs i confiats. Com ja sabeu, ens agrada dir les coses bones i aquesta és una de les coses més bones que sorgeixen arrel del confinament. Vosaltres, famílies, sou el millor regal per als vostres fills i filles i tot aquest temps, encara que és dur i molt intens, els esteu acompanyant de la millor manera que sabeu i podeu.
Sí, és veritat, hi ha dies de tot, hi ha hagut i hi haurà dies de tots colors, dies on tot flueix i és més fàcil, dies més intensos on els enuigs i el malestar seran més notoris. Per això, és important viure en el present, viure el moment de cada moment i viure l’ara i aquí, perquè el futur és molt incert. Cada moment compta i aquest fet és molt important pels infants.
I clar que sí, és normal que no dormin tant bé, que es despertin més vegades a la nit, que tinguin els horaris canviats perquè l’activitat no és la mateixa ni és tant intensa. És normal que hi hagin més rabietes, més plors, més ràbies, menys alegries, que no mengin tant o que no vulguin fer-ho... ja que durant aquest període les emocions són encara més intenses i ens demanen més presència i més atenció.
El fet de que el vostre fill/a senti que esteu a prop li donarà més seguretat, més calma, l’ajudarà a connectar amb vosaltres i a viure millor aquell moment.
Creure que ho esteu fent molt bé us ajudarà a empoderar-vos, a sentir-vos més forts i amb més ànims a l’hora d’afrontar millor el nostre dia a dia i el dia a dia dels més petits/es de casa. 

L’Equip Educatiu,


Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *