Passa al contingut principal

Propostes noves al jardí

El Jardí està ple de moltes possibilitats, la primera i més important és que l'aire lliure ens ofereix moltes coses que dins a l'estança no les podem trobar. L'espai és més gran, no està tant delimitat i hi trobem naturalesa, entre d'altres plantes i arbres. 

A més, si hi posem altres elements que fan que l'espai tingui més possibilitats motrius doncs millor que millor. Com per exemple les paques de palla. 
De moment, encara no s'han atrevit a pujar-hi, però tranquils, ja arribarà el moment. Hi juguen desenvolupant joc simbòlic, simulant que les paques són caballs, per exemple, o hi tiren arena per cobrir la superfície que tenen. Són vàries idees totes molt vàlides i interessants. 
També els hem oferit una altra proposta, les capses de plàstic amb un cordillet lligat. Aquestes capses no són capses, són trens, cotxes, avions o mil i una històries més que imaginen. Hem millorat el gronxador ja que la corda estava una mica malmesa. Així doncs, l'hem substituït per una de nova i ja tenim un gronxador la mar de divertit. 
Una altra de les propostes que tenim en ment són les jardineres fetes amb material reciclat. Només ens falta una mica de terra i les plantes aromàtiques que ja tenim demanades i ens posem mans a l'obra. Quines ganes que tenim!!!!
I per últim cal dir que hem posat un nou espai de relax al jardí, és un petit chill out acompanyat amb alguns contes. 
En fi, un espai gran que a poc a poc, l'anem personalitzant amb diferents elements i propostes.

Ja ho veieu ja... la diversió està assegurada.  



Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *