Passa al contingut principal

Uns contes molt divertits


Fa uns dies la Chloê ens va portar a l'escola el conte del monstre de colors. Ens va explicar que li van comprar els seus papes i que volia portar el conte perquè tots els nens i nenes el coneixessin. El va portar un dia i el dia següent també. Estava molt emocionada de que tots puguessim conèixer la història del Monstre de colors. És un conte per treballar les emocions i una de les emocions que treballa és la por.

Després d'uns dies, ens van demanar que volien ballar i vam posar música i a ballar, però no podia ser qualsevol cançó perquè volien la cançó dels pirates . Llavors, a l'estança de tant en tant ens la demanen i al Roc li encanta aquesta cançó i totes les d'aquest grup musical. Així doncs que un altre dia ens va portar aquest conte, on explica la història del tresor del pirata Ferric. Una història plena d'aventures i emocions.

Un altre dia, la Chloê ens va portar un conte màgic, un conte que necessita que hi hagi una miqueteta de foscor per poder veure les imatges.

Així doncs, vam entrar a la biberoneria i a dins, vam projectar la imatge que sortia de la llanterna màgica que ens va portar la Chloê i seguidament, vam explicar el conte de la Caputxeta Vermella.

Ja ho veieu ja que durant el dia a dia sorgeixen moltes experiències i aquestes en concret s'han donat gràcies als contes i recursos que ens heu portat.

Només ens queda donar-vos les gràcies!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *