Passa al contingut principal

UD8: Els aliments - Els meus aprenentatges


Els aprenentatges que es duran a terme en aquesta unitat didàctica (UD) giren al voltant del centre d'interès dels aliments. Així doncs les activitats que es desenvoluparan estaran relacionades amb aquesta temàtica i a partir d'aquí treballarem diferents continguts i gaudirem amb els diferents aprenentatges.

La primera setmana del mes d'abril, hem pintat les imatges de la UD8, una cistella d'aliments i una nena que estava menjant, les hem observat i les hem explicat. A més, hem introduit els bitts i els pósters dels Aliments. 
També hem experimentat amb xocolata, ningú sap lo bé que ens ho vam passar jejejejjjeje.....
A més, hem après cançons que parlen dels aliments, una cirereta, una plata d'enciam, la masovera, d'entre altres i estem aprenent un poema de sant jordi.
També farem psicomotricitat, treballant els circuits i amb les pilotes.

La segona setmana, a part hem visualitzat els aliments però en 3D, en una capsa hem posat els aliments que trobem al racó de la cuineta i els hem anat anomenant, mirant les seves característiques, la seva forma, el seu color, el seu tamany... també hem buscat les semblances i les diferències entre elles. A més, hem comparat la imatge en 2D, ho sigui el bit, i l'aliment de fireta.
Hem vist el pocoyo i hem pintat un dibuix on surten tots els seus personatges, l'Elly, el Pato i el Pocoyo.
Hem treballat les manualitats de sant jordi, us estem preparant unes cosetes que... ja veureu ja... A més, també hem fet un mural de sant jordi la mar de bonic. 
Dijous, hem fet la mona, us vam demanar que portessiu un ou bullit, però a part amb pa bimbo, nocilla, lacasitos i més xocolata n'hem fet una. una per tot i una per cadascú. que per cert tenen una pinta...
Divendres ens hem menjat la mona i hem gaudit d'un bonic dia.A més, ens hem despedit perquè estarem uns quants dies sense veure'ns.

La quarta setmana del mes d'abril, tornarem el dimarts i treballarem el conte de Sant Jordi. Primer el mirarem a la gran pantalla mentre explicarem el conte i acontinuació farem una fitxa. El dimecres, un dia ben bonic ja que és Sant Jordi, farem una activitat on totes les famílies hi podreu participar i la realitzarem conjuntament amb l'escola, seguidament us posem un post amb més informació.
Dijous experimentarem amb aliments que caldrà que porteu de casa i divendres dia 25, aquest cop sí, si el temps ens ho permet, farem la sortida al castell.

La cinquena setmana farem un repàs matemàtic amb els més grans i amb les petites farem jocs matemàtics. A més treballarem el traç hortizontal amb un mural i també treballarem les emocions.

ja ho veieu ja,,, un mes més curt que els altres però no menys intens. Are you ready???

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *