Passa al contingut principal

UD6: La gresca del Carnaval - Els meus aprenentatges


Els aprenentatges que es duran a terme en aquesta unitat didàctica (UD) giren al voltant del centre d'interès del Caranval. Així doncs les activitats que es desenvoluparan estaran relacionades amb aquesta temàtica i a partir d'aquí treballarem diferents continguts i gaudirem amb els diferents aprenentatges.

La primera setmana del mes de febrer, hem treballat les imatges i les cançons de la festa de Carnaval. A més de treballar la psicomotricitat, també hem fet servir els ditets per fer construccions amb els blocs de colors. A alguns ens ha costat més que a altres, però ens ho hem passat molt bé. A més, vam fer l'experimentació amb patates xips... mmmm que bones... vam fer moltes descobertes però ... renoi que bones que eren..... 

La segona setmana, hem estat treballant el conte del Carnestoltes, l'hem vistualitzat a la gran pantalla on també hi mirem el POCOYO i ens ha agradat molt. Després hem pintat una fitxa i amb confetti l'hem decorat. Ja l'heu vist? la tenim penjada a la part exterior de la classe.
També hem fet el mural de carnaval i estem dissenyant les màscares, cada una diferent i personalitzada. ja veureu que bé que ens estan quedant. A més, aprofitarem el bon temps que ens fa durant els últims dies de la setmana per anar d'excursió al parc de dalt de la llar. Així podrem gaudir del solet i la bona hora que fa.

La tercera setmana, amb moltes més coses, continuarem treballant el carnaval amb contes i cançons. A més, farem una experimentació amb fesols crus i fesols bullits, que de ben segur que serà molt interessant. A més, treballarem el traç vertical i tot el que està relacionat amb la seva preescriptura. 
A més, continaurem treballant la música i les audicions dels sons dels instruments. Els seus noms i diverses qualitats del so. A més, la psicomotricitat fina també hi té un espai de temps, farem collarets amb macarrons... uoooo quina xulada!!!!!!

La quarta setmana, serà la més intensa, la de la gresca, la rauxa i la disbauxa. Així m'agrada tots a saltar i a ballar que carnaval ja està aquí!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tindrem la setmana dels disbarats i cada dia haureu de portar un complement ben divertit i engrescador. 
A més, farem la festa del confetti i la festa de les disfresses acompanyada de música, cançons, alegria i molta diversió. 
La festa de les disfresses serà el dimecres dia 26 i caldrà que porteu complements de disfresses o disfresses completes de casa. Si no teniu disfresses podeu portar, barrets o gorres divertides, collarets de fusta, mocadors alegres i colorits, guants de colors... i tot tipus de complements xulis per xalar posant-nos i treient-nos disfresses. 
Els infants han de venir amb roba de carrer i la festa la farem aquí a la llar i tots entre tots ho gaudirem al màxim. Ja us penjarem fotografies perquè ho podeu gaudir vosaltres també. 
Dijous 27 a la tarda serà la gran festa, però al matí.... no cal que porteu esmorzar perquè menjarem menjarblanc. A més, també portarem galetes pels que es quedin amb gana i pels que probin el menjarblanc però després vulguin una galeta.
Divendres 28, recordeu, la llar romandrà tancada!

Doncs prepareu-vos perquè la diversió i la festa està assegurada. 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *