Passa al contingut principal

La disfressa de l'any!!!!!!!

Ja s'apropa el Carnaval i la llar s'està preparant. Ja heu vist que la llista per apuntar-vos per si us volíeu disfressar està tancada. A partir d'ara comprarem el material i farem els preparatius necessaris per la festa. 

El dijous dia 27, totes les persones que s'hagueu de disfressar, cal que vingueu a la llar a les 16h. Les que no us disfresseu cal que vingueu a les 16.30h. Llavors començarà la festa i cantarem cançons de carnaval, farem jocs amb les famílies, farem la festa del confetti i picarem alguna cosa per berenar. 

Material necessari per la disfressa: 
Aquella tarda cal que porteu roba negra: pantalons, jersei i sabates negres. A més, cal que porteu uns guants ben divertits, per exemple, un de cada manera. 
Com que farem la festa dins a la llar, no cal que vingueu tapats. Damunt d'això ens posarem una samarreta, la qual tots i totes ja ens heu encomanat la talla necessària.
Nosaltres comprarem les camisetes i complements i a les persones que us disfresseu, excepte els infants de la llar, caldrà que pagueu la disfressa (ja us informarem del preu).

Dia que les famílies vindreu per fer la disfressa:
Totes les persones que us disfresseu cal que el dijous vinent dia 20 de febrer vingueu a la llar a les 16.30h, per tal de decorar la vostra camiseta. 



Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *