Passa al contingut principal

Els racons de l'entrada de la llar

A l'entrada de la llar hi podreu trobar 4 racons clarament diferenciats:

  • A l'entrada a la paret de la dreta primer de tot i trobem el racó de les estacions de l'any. En aquest cada estació, hi penjarem un mural que els infants realitzaran a través de les pintures. És un espai d'aprenentatge i decoratiu.

  • A la mateixa paret, una miqueta més endins, hi trobarem un altre racó, és el racó dels aniversaris dels dips. Aquest està compost pel trenet, que cada vagó és un més i així sabem els aniversaris de tots els infants. Quan algú fa l'aniversari a un mes o a un altre hi podem trobar la seva fotografia. a més a la part de baix hi podem trobar un collage de cada aniversari. Quan celebrem una festa fem una corona tots junts, ens mengem la coca i bevem suc. A més, fem un petit mural pintant, enganxant gomets i mentre les educadores fem fotografies, així després podem realitzar aquest collage. Si s'hi fixeu bé, veureu que ja en tenim un de penjat, el de la Jordina, heu vist que mono que ha quedat????


  • A la part de l'esquerra hi tenim dos racons més un el de la família. En aquest hi podeu trobar notícies fresques que són del vostre interès i cal que esteu ben atents perquè hi anem penjant informacions de forma contínua. A més, a la porta de l'aula, al costat també teniu un cartell que hi posa informació i allí també n'hi pengem.

  • Al costat d'aquest hi podem trobar el racó T'Interessa, ja ho diu la mateixa paraula ja que és un racó d'interès per les famílies. Ara si s'hi heu fixat hi ha penjat un article.... així que ja ho sabeu.... a llegir-lo tots i totes!!!!!!


Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *