Passa al contingut principal

Què estem treballant durant el mes de juny???

Aquest mes de juny estem treballant la Unitat Didàctica de: Calor d'estiu. Treballarem moltíssimes coses relacionades amb aquesta temàtica. Tot seguit us les descrivim de manera general:

  • Activitats matemàtiques: Farem un repàs general dels colors, les formes geomètriques i les primeres nocions matemàtiques bàsiques.
  • Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentarem amb cireres, ja que el mes passat no vam poder realitzar aquesta experimentació perquè les cireres no havien madurat i no tenien el punt òptim per realitzar la descoberta. També experimentarem amb aigua i glaçons. A més, farem dues excursions, una a l'oficina de turisme, la última excursió dels dips, ja que el mes passat no la vam poder realitzar a causa del mal temps  i una altra al parc de l'entrada del poble, una excursió ben llarga. Així podreu veure el bon temps que fa i la caloreta d'estiu que se'ns presenta....jejejej!!!!
  • Activitats plàstiques: Farem el mural de l'estiu i pintarem amb colors d'estiu i prepararem moltes manualitats relacionades amb la festa de final de curs, que ja s'acosta. mmm.... us hem preparat un munt de sorpreses, xalareu com a nens i nenes petits/es!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Llenguatge verbal: el conte que trebalalrem és el peixet d'or, un bonic conte relacionat amb el mar. A més, seguirem treballant el pocoyo, que per cert, heu vist com contem amb anglès i com saben saludar i diu adéu.... que cracks!!! a més, saben algunes paraules i si vegessiu la cara que fan quan posem els vídeos del pocoyo-..... espectacular!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
  • Llenguatge musical: cantarem molt cançons relacionades amb l'estiu i a més, us estem preparant unes cançons més divertides pel festival, amb coreo inclosa!!!!!!!!!!!!! 
  • ... i moltes coses més....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ho veieu no hi ha temps per l'avorriment, al contrari, tot és diversió i aprenentatge!!!!!!!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *