Passa al contingut principal

La festa de final de curs

Tal i com ja us havíem comentat, la festa de final de curs es realitzarà el divendres dia 28 de juny a les 16,00h i durarà aproximadament una hora. Us preguem puntualitat si us plau!!!!


IMPORTANT!!!!
Quan arribeu deixeu el nen o la nena amb les educadores i vosaltres s'instal·leu tranquil·lament amb la resta de pares i mares. La separació que sigui tranquil·la sinó l'infant començarà a plorar.


Recordeu que heu de portar al petit o la petita vestit per l'ocasió, tal i com us vam dir a la reunió final us recordem el vestuari que ha de portar cada infant per aquell dia.

  • ESTEL: vestida de color vermell.
  • NIT: vestida de color blanc. (gris)
  • ALEJANDRO: vestit de color verd.
  • MIQUEL: vestit de color groc o taronja o marró.
  • GUIFRÉ: vestit de color marró.
  • ABRIL: vestida de color verd.

Cada família pot fer la caracterització de l'animal com vulgui si voleu posar taques a la roba, una panxa amb cartolina, una cua... Penseu... imaginació al poder!!!! Com més creïn les vostres ments més bonics estaran.

Recordeu que si l'infant es queda al SM, cal que ens porteu la roba del festival a part i nosaltres ja li posarem.
Els que veniu de casa porteu la roba posada.

Així doncs, farem una petita interpretació, en la qual aquest any tot i totes sereu partícips (prepareu-vos!!). A continuació lliurarem el material i finalment veurem el vídeo que us hem preparat de la vostra canalleta. Seguidament berenarem. Recordeu que cada família prepara una coseta diferent per berenar. Us en fem un recordatori:

Estel Coc ràpid
Nit Iogurts
Alejandro Fruita tallada
Guifré Entrepanets
Miquel Galetes variades
Abril Sucs


A més, cal que comuniqueu a direcció les persones que vindreu de la vostra família, cal que en digueu el nombre exacte el dimarts dia 25 de juny, és a dir, dimarts vinent. Així, tindrem clar el menjar que heu de portar cadascú.
Recordeu, tot el menjar que sobri us l'emporteu a casa.


Això és tot, així doncs, ja queden menys dies i... els nervis ja estan a flor de pell.


Només ens queda una cosa per dir-vos:

Esperem que sigueu força colla i no ho dubteu...

la diversió està assegurada. 


Comentaris