Passa al contingut principal

Què estem treballant al mes de març???


Aquest mes de març estem treballant la Unitat Didàctica de: Flors de primavera. Treballarem moltíssimes coses relacionades amb aquesta temàtica. Tot seguit us les descrivim de manera general:
  • Activitats matemàtiques: les primeres nocions matemàtiques amb els més grans: molts/pocs, molts/cap. A més, treballarem el triangle, farem un mural del triangle, enganxarem gomets triangles, estamparem amb figures triangles....
  • Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentarem amb xocolata.... ohhhh veurem les diferències que hi ha entre la xocolata desfeta i la xocolata en presa, pintarem amb les dues xocolates i treballarem els estats sòlid i líquid. A part, també experimentarem amb nocilla/nutella i amb aquest ingredient farem la mona... perquè sí sí, ja estem a setmana santa quasi bé..... i ens hem d'anar preparant!!!!! A més, començarem la primavera i farem el mural de la primavera amb els colors típics d'aquesta estació. mm...... Ja és primavera a la llar d'infant!!! :)
  • Activitats plàstiques: Farem el mural de la xocolata, el mural dels colors de la primavera, el mural del color verd, perquè també treballarem el color verd aquest mes, un color ple d'esperança i vitalitat. Pintarem ous de pasqua, haureu de portar ous bullits i els pintarem per poder realitzar la mona!!!!! uiiii ens espera un mes ple d'activitats boniques i divertidíssimes!!!    
  • Llenguatge verbal: el conte de les set cabretes i el llop, el pocoyo, les emocions, els bits de la primavera, els bits del color verd, el vocabulari relacionat amb Pasqua... 
  • Llenguatge musical: cantem cançons relacionades amb la primavera, coneixerem més a fons els  instruments musicals i treballarem les nocions musicals. 
  • ... i més com psicomotricitat, una altra excursió pel poble, ens menjarem la mona a l'escola perquè també farem una mona per nosaltres!!!! i.... se n'emportareu una per a casa vostra... uiiiii que booooonaaa!!!!!!
Aprofitem per informar-vos que aneu buscant imatges de color blau, cal que en porteu com a mínim 3 i qui s'animi a portar-ne més endavant!!!! cal que porteu un objecte de color verd, potser una peça de joc, un trosset de roba, un dibuix pintat... Caldrà que ho porteu tot per dimecres dia 13, és a dir, per dimecres vinent.

A més, tenim la setmana santa, i aprofitem per recordar-vos que la llar d'infants romandrà tancada del 23 de març fins a l'1 d'abril ambdós inclosos.

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *