Passa al contingut principal

Què hem treballat aquest mes de desembre??


Aquest mes de desembre hem treballat Unitat Didàctica de: Fred d'hivern i hem treballat moltíssimes coses relacionades amb aquesta temàtica. Tot seguit us les descrivim de manera general:
  • Activitats matemàtiques: Hem realitzat construccions, jocs apilables, fer torres amb fustetes...
  • Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentacio amb papers de diari, els hem arrugat, estripat, fer tires, caminat damunt... Hem fet una sortideta per assajar el festival a la sala polivalent, hem observat els canvis de l'hivern i les característiques del Nadal. Ens ha vingut a visitar el patge, el tió...
  • Activitats plàstiques: Hem fet el mural de l'hivern, una estació important que ara tot just comencem i hem pintar les imatges de la unitat didàctica corresponents. També hem fet l'arbre de Nadal i el pessebre, un bonic espai de la llar que segurament els vostres fills i filles volen que us hi atureu per ensenyar-vos la seva obra d'art. 
  • Llenguatge verbal: el conte del Caga tió, el pocoyo, els bitts de l'hivern, el mural de l'hivern... 
  • Llenguatge musical: cantem cançons relacionades amb l'hivern i fins i tot al festival us vam demostrar que ho teniem molt i molt assajat perquè ho vam fer.... súúúúúperrrr bééééé!!!!!!!!!!!! Oi???  
  • ... i més com psicomotricitat, el festival de Nadal... 
Ens ho hem passat molt i molt bé!!!!!!!! Com sempre.... jejejejej

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *