Passa al contingut principal

Horari i activitats especials de Nadal

Aquest és l'horari que realitzarem la setmana que ve, teniu en compte que és exactament el mateix que hi ha penjat a la cartellera d'informació de l'aula.
(Si cliqueu damunt de la imatge, es veu més gran)




Tot seguit, el detallarem una miqueta:

  • Dilluns: Farem manualitats de Nadal. Recordeu que totes les famílies cal que porteu 2€ i que seguidament us entregarem el vestit pel festival. Recordeu-vos-en!!!!!!!
  • Dimarts: Experimentarem amb papers de diari, farem tires, els arrugarem, els estriparem, farem boles de paper, els farem servir per amagar-nos....... imaginació al poder!!!
  • Dimecres: Dia especial... EL FESTIVAL DE NADAL!!!!! a les 12.00h ben puntuals heu de venir a buscar als més petits (no hi haurà servei de monitoratge)  i cal que a les 14.10h vingueu a la sala polivalent. Heu de portar als nens i a les nenes vestits amb el vestit de Santa claus que us el lliurarem dilluns (si voleu fer-hi algun retoc o podeu fer perquè aquest vestit és per vosaltres). Llavors, quan ens deixeu a l'infant, vosaltres cal que marxeu de la sala perquè sinó ells si us veuen començaran a plorar. Al festival hi esteu convidats tots i totes, mares, pares, avis i àvies, tiets i tietes, cosins, germans, etc....... A més, aquest any hi ha una sorpresa pels pares i mares, vosaltres també participareu al nostre espectacle. Aiiiiii si xalarem!!!!!!!!! Cada família cal que porteu un garrot amb el nom posat perquè no hi hagin confusions... per poder fer cagar el tió!!!!!
  • Dijous: Al matí, a les 11.30 vindrà el patge, ens vindrà a fer una visiteta i després recollirà les cartes. Aquesta festa és oberta a tots els pares i mares i també familiars que vulguin venir. 
  • Divendres: Al matí farem cagar el tió... uiiii quina emoció després de tot el menjar que li estem donant segur que caga moltes coses. Aquell dia cal que vingueu a buscar als vostres fills i filles a les 15.30 els que es quedin al menjador, els altres d'entre 12h i 13h, ja que a la tarda les educadores treballem però sense alumnes, recollim totes les joguines i les endrecem al seu lloc... 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *