Passa al contingut principal

El color verd

Benvolgudes famílies,

primer de tot us volem donar les gràcies per totes les cosetes de color verd que ens heu portat, quina passada sou genials!!!! sempre ens sorpreneu amb coses noves i ens encanta que sigueu tan i tan participatius!! Gràcies a tot això nosaltres podem fer aquestes activitats tan genials amb els vostres "dips" menuts. 

Així doncs us pengem un vídeo perquè vegeu el resultat de l'experiència.A continuació, us volem explicar una miqueta el que hem treballat durant aquests dies del mes de març, com ja sabeu dimecres comença l'esperada primavera, que tots tenim unes ganes perquè arribi.. el bon temps i la caloreta!!!!!!
Per això, aquests dies treballem la primavera i el color verd... Hem vist que les floretes surten als arbres i a les plantes: al pati tenim un arbre amagadet que el vam anar a veure perquè tenia una flors més precioses, és un ametller, vam aprendre moltes coses... A més, aquest mes treballem el conte dels tres porquets que els encanta, i en farem una activitat súper bonica. Ahhh!!!! i...moltes coses més.... 

I prepareu-se que la setmana que ve..... FAREM LA MONA i experimentarem AMB XOCOLATA!!!! Quina passada!!!!!1

Moltes gràcies per tot!!

Comentaris