Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 4 de desembre de 2013

Manualitats de la Marató

A partir del dilluns vinent podreu trobar les manualitats de la marató exposades al passadís de la llar, esperem que us agradin. Aquestes manualitats les realitzem per tal de poder col·laborar amb la bona causa. 
AIxí doncs, us informem que ningú està obligat a comprar-les ja que és una activitat voluntària, però l'ideal es que cada família compri les dues manualitats que ha realitzat el seu fill o filla. 

Cada manualitat té un cost d'1€, per tant si les agafeu les dues valdran 2€. Llavors, cal que porteu l'import  exacte i el poseu dins la capseta. Aquestes manualitats estaran exposades fins el dijous dia 12 i aquest serà l'últim dia que les podreu aconseguir. 

Esperem màxima col·laboració, 

una vegada més, moltíssimes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada