Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 13 de desembre de 2012

Informacions del Consell Escolar

Aquesta setmana hem fet el sorteig i les persones que caldrà que estiguin a la mesa electoral el dia de les votacions, són:

  • Vocal titular 1: Glòria Escoda Vives (secretària de la mesa)
  • Vocal titular 2: Elian Pérez Saiche
  • Vocal suplent 1: Sílvia Carrillo Marco
  • Vocal suplent 2: Yolanda Reyes Mariscal
Així doncs, el pròxim pas que heu de fer tots els pares i les mares és venir el dimarts, dia, 15 de gener de 17.00h a 19.00h a votar. Les votacions es faran a la llar, concretament a la sala de descans i menjador. 

Cal que recordeu que és un vot per persona i que el període de presentació de les candidatures és fins el dia 17 de desembre. El dia 18, les publicarem.

Cal que mireu si al Cens electoral, penjat al racó de la família, el vostre nom hi consta de manera correcta, si no hi ha hagut cap alteració en l'ordre dels cognoms o alguna altra equivocació. Si és així cal que ho comuniqueu a direcció.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada