Passa al contingut principal

Projecte d'escola: El convidat

Com sabeu un dels nostres projectes de la llar d'infants és el del CONVIDAT, tot seguit us deixem una mica d'informació per si alguna família s'anima a venir. Per cert, durant aquest mes de desembre, hi hauran sorpreses!!

El convidat/a

Oferim aquesta proposta per tal que les famílies pugueu entrar a la llar per mostrar-nos alguna de les vostres habilitats (ofici, manualitat, afició...). Aquest espai de temps és per compartir i per apropar la participació de les famílies a la vida de la llar.

Aquesta activitat és voluntària i abans de realitzar-la cal que prèviament concerteu el dia.

Apostem per continuar  realitzant aquest tipus d’activitats però cal que tinguem en compte aquestes recomanacions:

  • -  La proposta es pot realitzar a l’aire lliure o a l’interior.
  • -  Podeu venir els membres de la família que vulgueu.
  • - Podeu realitzar aquesta experiència més d’una vegada al curs, desenvolupant dues propostes diferenciades, per exemple.
  • - Demanar cita prèvia i concretar materials que facin falta.

Després de la jornada que passarem junts, la llar us facilitarà fotografies per tal que cada família pugui recollir la seva experiència a la llibreta del convidat.

Tot seguit us passem alguns exemples d’experiències que anteriorment hem viscut amb altres famílies: plantar plantes, el tractor del pare d’en/de la ..., els diables i els tambors, oh!!! Pollets (ens mostreu un animal), un instrument de música, expliquem un conte o història, expliquem una experiència, fem una excursió junts,...


Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *