Passa al contingut principal

Festa de la castanyada!


S'acosta el dia de la castanyada, tal i com us vam informar la festa serà al matí. Ho celebrarem amb els infants i les famílies, hi esteu totes i tots convidats.

Cal que al matí vingueu de casa vestits/des de catsanyers/es o amb complements (mocador, davantal, cistell, barretina o boina, ... i molta imaginació)

Els adults que en tingueu ganes també ens podeu acompanyar vestits de castanyers i castanyeres per tal d'ambientar la festa.

Si hi ha algun familiar que li faci il·lusió fer de castanyer/a i explicar-nos el conte de la castanyera o algun relacionat amb la tardor, ens ho feu saber, ja que ens agradaria molt poder gaudir d'aquest moment.

Seguint amb la festa, cal que els hi porteu per aquest dia un esmorzar diferent. Per exemple, un tall de coca, unes galetes, uns bastonets de pa... ja que així els infants veuran que és un dia especial. 

També menjarem panallets, els quals els haurem fet amb la nostra convidada especial.

Els infants que es quedin a dinar aquests dia, cal que porteu una muda perquè abans de dinar els canviarem la roba perquè es trobin més còmodes (recordeu de portar la roba marcada amb el nom).



Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *