Passa al contingut principal

Festa de la Castanyada - 29 d'octubre de 2021

Aquest any sí, podrem celebrar la festa de la castanyada amb vosaltres, amb totes les famílies. 

Al matí, ho celebrarem a nivell intern, cantarem cançons, explicarem el conte, ballarem i moltes coses més. Per això, cal que al matí vingueu de casa vestits/es o amb complements de castanyers/es (mocador, davantal, cistell, barretina o boina, ... i molta imaginació). Cal que porteu una muda perquè abans de dinar els canviarem la roba perquè es trobin més còmodes (recordeu de portar la roba marcada amb el nom).

A la tarda, ho celebrarem tots junts a les 15.30h. Conjuntament passarem una estona agradable al jardí, sense presses. Tenint en compte aquestes premisses: 

  • La festa la realitzarem al jardí, però si plogués o fes mal temps, s'anul·laria l'acte ja que en espais interiors no hi poden haver aglomeracions. L'entrada al jardí serà per la porta negra que té accés directe a aquest espai. 
  • Degut al tema de l'aforament, demanem que assistiu un màxim de dos familiars acompanyats a la festa (si l'infant té germans podran venir també).    
  • Totes les persones més grans de 6 anys han de portar mascareta correctament col·locada cobrint nas i boca. 
  • No es permet ni menjar ni beure durant la festa.
Us recordem que si algú s'anima a fer de castanyer/a, a explicar-nos un conte de tardor, ha cantar alguna cançó... doncs benvingut/a serà. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem a preparar-ho

Animeu-vos!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *