Passa al contingut principal

Festa final de curs 2020 - 2021 - Acte amb les famílies

Divendres 25 de juny a les 15.30h farem la festa de final de curs i, finalment, les famílies hi podreu assistir. Estem molt contentes perquè tenim moltes ganes de poder compartir aquest temps amb vosaltres. La festa consistirà en acomiadar el curs i gaudir tots junts d'un espectacle de titelles a càrrec de l'Invisible Titelles. Per això us donem una sèrie de mesures que cal que seguiu:

- L'acte es realitzarà a l'entrada on l'espai estarà totalment ventilat amb les portes obertes per tal d'assegurar que hi hagi renovació constant d'aire. 
-  Per infant podran venir com a màxim dos acompanyants adults (si té germans/es, podran venir, també).
- Totes les persones i infants a partir de 6 anys hauran de portar mascareta correctament col·locada cobrint nas i boca. 
- Tothom que accedeixi a l'acte haurà de realitzar higiene de mans amb el gel hidroalcohòlic. 
- No es permeten els àpats a la festa o celebració, per això, us demanem que aquell dia porteu un esmorzar diferent i especial, no cal que porteu fruita (cadascú pot portar el seu de forma individual o potser un esmorzar compartit tipus una coca, per exemple). 
- Abans d'acabar us entregarem la capsa dels tresors on hi podreu trobar l'informe, el qüestionari de satisfacció, la llibreta, la fotografia de grup, l'orla i moltes sorpreses més.
- Després de l'espectacle sortirem fora al jardí per a passar una estona tots junts. Esperem que no faci massa calor!

L'Equip Educatiu. 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *