Passa al contingut principal

Nous materials i elements de joc per a l'estança

Aquestes fotografies presenten la nostra estança després de que ens arribés la comanda que vam fer de materials per als espais interiors a JUGAR I JUGAR. Hem comprat varis materials que, de ben segur, que generaran joc, molt de joc. A més, també hi ha dues estructures de fusta que ens han arribat recentment: el triangle Pikler i la tarima. El triangle dóna moltes possibilitats de desplaçaments i moviments i és un element ergonòmic ja que és apte per totes les edats i ritmes de desenvolupament dels infants (els més petits/es s'hi podran posar dempeus o pujar alguna escala, hi podran passar per sota, observar com la resta hi pugen... i els més grans podran donar tota la volta al triangle, pujar-hi les escales que vulguin... ). La tarima ens permet exactament el mateix (puja-hi i baixar-hi gatejant o dempeus, ser un petit teatre, delimitar un espai per col·locar-hi un material en concret, ...)

A més, aquestes estructures en un futur es poden complementar amb altres peces i així, oferir altres possibilitats de joc i moviment lliure. 

Finalment, només ens queda agrair a tota la corporació municipal i en especial, al regidor. Gràcies per creure en el nostre projecte i apostar per aquests materials. 







 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *