Passa al contingut principal

El projecte del Jardí: Transformem l'exterior

Des de fa uns cursos escolar que estem transformant els espais de l'exterior, cada curs aproximadament, hi ha alguna novetat o modificació al jardí (la caseta, jardineres, tendall, arbres, materials...). Aquest curs un dels nostres objectius per aquest mes d'octubre fou demanar un assessorament a una arquitecta paisatgística, per tal de poder fer millores a l'espai exterior d'una manera més planificada i organitzada. Malauradament, no podrem gaudir d'aquest assessorament, però estem treballant per tal que durant els pròxims mesos ens puguin concedir alguna estructura de joc per al jardí. 
De moment, us deixem la nostra proposta estrella, el gronxador. Aquest estava col·locat a una altra zona però vam observar que no donava massa joc i llavors, vam tenir la pensada de posar-lo a una de les branques de l'arbre més gran que tenim i VOILÀ, va aparèixer la màgia del joc. 





A més, després que la brigada vingués a esporgar els arbres del jardí, els vam demanar que les rames i branques que tallessin ens les guardessin per tal de crear joc amb aquestes. Així doncs que a l'obrador d'arena les hem col·locat i ens encanta el bon resultat que estan donant.  







 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *