Passa al contingut principal

70.000 visualitzacions

Avui és un dia per estar contentes i satisfetes de la nostra tasca i dedicació a aquest blog. Aquest espai web va néixer fa uns anys, concretament al gener del 2012 per tal de ser un lligam més entre les famílies i la llar d'infants. Sincerament, des de llavors fins ara hem fet molts canvis, canvis en relació als espais, als materials, però sobretot canvis en la mirada pedagògica en relació a com mirem la petita infància tenint un enfocament més respectuós on el centre de la nostra atenció és cada infant, cadascun d'ells de manera especial i única. 
Com deiem, avui és un dia per estar orgulloses de la feina feta i també ufanoses per tot el treball que hem fet per potenciar el blog per tal de que els lligams entre famílies i llar d'infants siguin més propers, més càlids i més íntims. 
Gràcies a totes i tots per les vostres visualitzacions, per la vostra confiança i per la vostra participació ja que a dia d'avui i amb 8 anys d'història... portem més de 70.000 visualitzacions. Es diu aviat, eh?!
Per totes i tots aquells que ens seguiu i no pertanyeu cap família, simplement ens seguiu pel plaer de fer-ho, doncs també mil gràcies per tenir-nos tant presents i per ser-hi!


 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *