Passa al contingut principal

Noves propostes al Jardí!

Les propostes que anem oferint als infants són diverses i diferenciades segons es presentin a l'interior o a l'exterior. Les d'exterior però, no han de ser menys potents pel sol fet que siguin a l'exterior. 
Per això, últimament som més conscients de l'espai del jardí, oferint altres propostes i incorporant nous materials per tal de que el joc sigui més ric i significatiu. 
Les noves jardineres amb plantes aromàtiques ens ajuden a delimitar l'espai i ens proporcionen natura i senzillesa. 
Els troncs ens ajuden a provar nous moviments, nous desplaçaments veient si cadascun dels infants a qui li interessin poden pujar, baixar, fer tot el camí del troncs, ajudar a un company donant-li la mà, posar-hi de genolls.... 
Finalment, hem creat una altra secció on hi ha diverses pedres que ens donen un joc de mil i una possibilitats, fer dibuixos amb elles, fer formes diverses col·locant-les d'una manera o d'una altra, transportant-les amunt i avall, recol·locant les amb filera, fent un caminet... 
Tot una odissea de jocs que fomenten els nous materials i les noves propostes que poc a poc transformen els espais a l'exterior. 



Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *