Passa al contingut principal

Música, sessió 8. Cassoles i cuines per tots carrers!

Les sessions de música són estones on la música hi és molt present però és molt més que això, ja que el contacte, la paraula, les històries ... també hi són! Els jocs de falda són indispensables i a vegades, no n'hi ha prou en una vegada sinó que els encanta repetir-los vàries vegades allargant aquest moment tant íntim entre l'adult i l'infant. 
Les cançons són importants també i la representació que en fem amb diversos elements. Cantem la cançó del gall i la gallina i... en representem el que diu la cançó amb els mateixos animals. és tant divertit i a ells els sembla tant interessant. És una tasca que requereix silenci, atenció, calma, escolta activa, abstracció de les idees, coordinació de moviments... i infinitat de coses més. Aparentment tant fàcil i realment tant complex! 
Tots ens preguntàveu ai... i les cassoles què hi fareu??? per a què us seviran?? 
doncs aquí en teniu la resposta. Les cassoles tant necessàries per simular que ara som cuiners i que remenem les cassoles. primer va ser més formal i vam acabar marcant el ritme, picant i cantant i moltes històries més. Gràcies famílies per la vostra participació. 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *