Passa al contingut principal
NOUS ESPAIS A L'ESTANÇA

Fa poquets dies que hem posat noves propostes a l'estança que a tots i a totes els hi ha agradat molt i de seguida han començat a explorar, manipular i experimentar cada racó. 
Els espais que s'hi troben són: el racó de plàstica, la taula d'experimentació, del descans, de construcció, entre altres.

Racó de plàstica: amb pintura, gomets, ceres, guixos, papers, un mural a la paret...per desenvolupar la seva creativitat tot afavorint la motricitat fina. 



Taula d'experimentació: amb les peles de taronja, la farina, les pedres, les pinyes i tots els diferents estris que s'hi troben, estan descobrint, fent transvasaments, manipulant, gaudint i divertint-se d'allò més bé. Aquesta descoberta es converteix en una opció magnífica per realitzar tot tipus de jocs d'experimentació.



Racó del descans: el racó del descans és un espai on tots els nens i nenes poden gaudir del benestar, del relaxament, amb una actitud de respecte vers els companys/es, fomentant el diàleg, les relacions socials i passant unes boniques estones. 



Espai de construcció: amb fustes de diferents mides i formes, poden fer i desfer, apilar, classificar... fins arribar a fer unes petites creacions plenes d'imaginació. 





... i el resultat de la nova organització de la nostra estança! 




A continuació, podeu veure com els nens i nenes exploren cada espai: 



















Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *