Passa al contingut principal

HORARI I PROPOSTES QUE FAREM DURANT AQUEST ESTIU (JULIOL I AGOST)


*L'Horari es mantindrà ja que la llar estarà oberta des de les 8h a les 16h de la tarda, les hores i els temps de les recollides també seran els mateixos. On hi haurà algun canvi és a les entrades dels matins, fins ara les entrades es donaven des de les 8h i fins a les 9h. A partir del dilluns dia 2 de juliol les entrades als matins es faran una mica més llargues i trobareu la porta oberta fins les 9.30h, donant-vos més temps.

*A partir de les 9.30h, prepararem l'esmorzar i esmorzarem la fruita i seguidament, farem diferents activitats i propostes seguint la vida quotidiana que es viu a dins de la llar.

* Els dimarts farem jocs d'aigua a l'exterior i prepararem l'espai per tal de refrescar-nos amb l'aigua sent aquesta una de les propostes estrella de l'estiu. Així doncs cada dimarts caldrà que ...
- Porteu el banyador, les xancles i la crema solar posada de casa.
- Caldrà que porteu una altra bossa on hi hagi una tovallola, unes sabates i si s'escau el bolquer d'aigua o els calçotets/calcetes. 
- Us aconsellem que els dimarts vingueu amb roba ben còmoda que sigui fàcil de treure i posar.

* Els dijous seguirem amb la proposta de la taula de la llum i per grupets petits descobrirem totes les mil i una accions i moviments que ens proporciona la llum i els materials.

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *