Passa al contingut principal

Espais comuns compartits

Aquests últims dies hem pogut complir el nostre objectiu... 

L'espai comú que hi ha entre el passadís de l'entrada i el passadís de les estances ha estat transformat. Per això és molt important agrair les aportacions que ens van fer algunes famílies, gràcies papis de la Dúnia, papis de la Lucía i del Xavi ja que sense vosaltres no ho haguessim pogut aconseguir! Mitjançant els materials que ens vau proporcionar hem pogut reconvertir els espais comuns de l'entrada i central. 

La nostra idea ha estat crear un espai natural guarnit d'elements pròxims de natura que envolten el nostre entorn. Com a eix central, després de rumiar molt i de reflexionar sobre quina ens agradava més, la més representativa... hi trobem una bonica referència de Loris Malaguzzi. 

"Fer una escola amable on infants, ensenyants i famílies hi estiguin bé, és el nostre objectiu."

Esperem que us agradi tant com a nosaltres i que en pogueu gaudir moltíssim. També us agraim les vostres primeres felicitacions ja que ens fan sentir molt plenes i contentes per la feina ben feta. 





Comentaris