Passa al contingut principal

GRÀCIES, GRÀCIES I MÉS GRÀCIES!!!

Us volem donar les gràcies per les vostres aportacions, per totes les coses que teniu a casa i a la llar
ens funcionen tan i tan bé. Volem agrair que ens hagueu portat la vostra trona, ja que el vostre fill s'ha fet gran, no la feu servir i heu cregut convenient donar-li una segona vida. Nosaltres estem encantades amb les vostres donacions.

Però des de la cosa més grossa a la cosa més petita ens va bé, per exemple, fa uns dies una altra família, ens vau proporcionar un joc de fusta amb el qual la canalla s'hi entreté la mar de bé. Gràcies per donar una segona vida a les joguines que estan en bon estat i a casa ja no hi juguen perquè s'han quedat petites o perquè... ja no els criden l'atenció.

A una altra família, també li volem agrair que quan els pots de llet de la seua filla estan buits, ens els porten a la llar. Ara ja ho veieu que hem fet un racó amb tots de pots perquè aprenguin un altre aprenentatge de vida, obrir un pot o desenroscar un pot per obrir-lo. No és només el fet d'obrir-lo sinó tot el procediment que comporta. aquest pot potser, un tambor, una capsa per guardar coses, un bolso, una cadira per seure-hi, peces per fer una torre... imaginació al poder.

Aprofitant la benentesa, us comentem que si hi ha algú que té alguna cosa per desprendre-se'n només cal que ens ho digui i si ens va bé i a vosaltres també ens ho quedem. Potser mil coses, hamaquetes, llitets, joguines de fusta, contes... perquè els contes també ens van molt bé, ja que són històries plenes de vida i molt necessàries d'explicar en aquestes edats.

Així doncs... una vegada més,

moltes gràcies!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *