Passa al contingut principal

FESTA DE LA CASTANYADA 2016

Comenceu a preparar les disfresses de castanyers i castanyeres perquè el divendres dia 28 d'octubre celebrarem la festa de la castanyada i haureu de venir disfressats!! Recordeu que serà una festa oberta a les famílies i començarem a les 15.30h de la tarda així que ja podeu anar-vos organtizant perquè aquella tarda us quedi lliure i no hi falteu!!!

... que què podeu portar??? ... doncs tot seguit us doneu unes quantes idees:

  • les nenes faldilletes estampades o també llises
  • els nens pantalons de colors de tardor, marró, gris, taronja, negre o color fosc ...
  • barretines, boines o mocadors al cap
  • camises a quadres, armilles divertides o davantals rebonics, mantellina
  • un cistellet o altres elements de anar a buscar castanyes
  • ... (i molta imaginació al poder)
No us ha de suposar problemes ja que a casa tots tenim alguna cosa per guarnir als nostres petits i petites com si fossin castanyers i castanyeres i ... si no tenim res, no patiu que alguna cosa trobarem. Sino pregunteu a alguna altra família que potser us pot ajudar amb alguna peça de més que tingui i us la pot deixar. 

MOLT IMPORTANT!!! Aquell mateix divendres al matí, cal que porteu els nens i les nenes disfressats de castanyers i castanyeres, perquè al matí, nosaltres, ja estarem de festa!!!!

També cal dir que estem buscant una castanyera... ningú encara no s'ha pronunciat i ja tenim el cartell posat per si algú s'anima. Ja ho veureu que no és complicat ja que la castanyera només ha d'explicar el conte i deixar-se portar. Així que ja ho sabeu... qui estigui interessat només cal que ens ho faci saber i que s'apunti al cartell que hi ha al racó de la família. 

Recordeu que no només esteu convidats el papa, la mama i el germanet o germaneta, sinó que també poden venir els avis, tiets i altres familiars. Com més serem, més riurem!!!!!!!!!!!!!! 

... també us comentem que cal que porteu una cosa per berenar, un dolç dels que està a la llista. així que només cal que apunteu el nom del vostre fill a la llista i ja ho tindreu enllestit. 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *