Passa al contingut principal

Ensenyament - aprenentatge dels infants - TEMPS DE TARDOR

ohhh.... ens encanta la tardor, ens encanten que hi hagin mil i un colors als boscos!! és una estació que encara fa calor i ens permet gaudir del bon temps i del temps a l'exterior, un temps preuat, un temps profitós.

durant aquests dies estem treballant els diferents colors de tardor, això ho hem fet per exemple, a través de les fulles que hem enganxat a les finestres de la classe, així cadascú pot veure les diferentes formes que tenen, la seva grandària i també els seus bonics colors.

A més, hem fet alguna excursió i ens ho hem passat molt bé, pujant i baixant dels tions i dels bancs, passejant-nos per les pendents, intentant no caure i si queiem ens aixecàvem ràpidament, buscant aglans pels arbres, alguns en tenen i d'altres no, agafant pedretes per fer el racó de tardor...

també hem treballat les cançons de tardor, que els encanten, sobretot la del caragol... que ja sabeu que sí o sí, triomfa!!! d'entre d'altres. a més, també estem preparant experimentacions interessants sobre fruits i fruites de tardor... descobertes vivencials i molt naturals obligades en aquestes edats.

LES ESTACIONS DE L'ANY
https://www.damarisgelabert.com/album/cancons-per-aprendre-3-7-anys-vol-i/

LA TARDOR QUE JO CONEC
https://www.damarisgelabert.com/album/cancons-populars-noves/

PLIM PLIM PLIM PLIM
(editorial)

CARAGOL TREU BANYA
http://es.redmp3.su/6397199/super-poti-poti-cargol-treu-banya-en-pinxo-i-en-panxo.html

SÓC UN BOLET MOLT PETITÓ
(editorial)


Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *