Passa al contingut principal

Tancament del curs - 2015 - 2016

Finalment només us agraim una vegada més totes les vostres atencions i totes les vostres paraules boniques, que en són moltes. També us volem desitjar un bon estiu, unes bones vacances i un bon mes d'agost.

... però no us espanteu eh!! Que el mes de juliol la llar està oberta, però aquest és l'últim post que fem durant aquest curs i per això, volem fer una mica de reflexió.

Aquest curs ha estat molt potent, amb moltes emocions i moltes incorporacions, altes i baixes que s'ha produit durant el trascurs dels mesos. Intens, amb novetats i amb noves adaptacions a situacions totalment noves per nosaltres.

La Gisela i jo, estem molt satisfetes del treball fet, de la bona feina que hem fet ja que com sempre dic és molt important dir les coses bones ja que les dolentes o les no tant bones ja surten soles. Ha estat un curs amb molta activitat i amb moltes expectatives i objectius assolits. La veritat és que estem molt contentes.

També us volem felicitar per la vostra paciència i per la vostra comprensió, A vegades, sabeu que on no arribeu valtros arribem naltros i a la inversa igualment. També volem comentar que (com sempre dic) tots som humans i dels errors se n'aprèn, nosaltres quan ens equivoquem, perquè també ens equivoquem (jeje), aixequem el cap busquem una solució i actuem.

Així doncs, per acabar només recordar-vos que el dia 18de juliol la llar estarà tancada perquè és festa local i el dijous dia 28 serà l'últim dia que la llar estarà oberta. De cara al curs vinent cal comentar que la última setmana d'agost rebreu notícies nostres ja que la Gisela i jo fem treball intern i us convocarem a la reunió d'inici de curs.

Moltes gràcies i bones vacancetes! Gaudiu del temps en família.

Us estimem!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *