Passa al contingut principal

UD8 - LLUMS DE NADAL - DESEMBRE 2015


Aquest mes treballem el nadal, una temàtica que ens encanta. No solament per la màgia que conté, sinó per la il·lusió, els somriures, la melodia... Als infants els hi agrada molt, però a les educadores encara ens agrada més. A més, aquest mes és especial a que es concentren moltíssimes festes i moltíssims moments màgics com l'arribada del patge, el tió i el moment de fer-lo cagar, el festival...

**Capacitats
Observar i explorar l'entorn immediat, natural i físic amb actitud de curiositat i respecte i participar en activitats socials i culturals.
Progressar en la comunicació i expressió per mitjà de diversos llenguatges. 

**Objectius
Participar del Nadal a la llar tenint una actitud positiva davant les diverses activitats proposades per tal de participar d’aquesta festa cultural (arribada del Tió, cantada de cançons, fer el pessebre, arribada del patge, festival de Nadal…).
Reproduir diverses cançons del Nadal a través del gest i la paraula per tal d’adquirir vocabulari i coneixements sobre aquesta festa i poder representar-ho al Festival de Nadal i la festa a la Llar d’Infants.
Realitzar diverses manualitats mitjançant diverses tècniques plàstiques (fang, pintura…) per tal d’expressar-se de manera creativa i participar amb el Nadal i la Marató de TV3. 

** Continguts
Conceptuals
El Nadal (A2)
 Vocabulari del Nadal. (A3)
Procedimentals
Reconeixement i imitació de diverses cançons i poema. (A3)
Observació de diversos elements visual o auditiu per treballar el Nadal. (A3)
Actitudinals
Participació en les diverses activitats proposades. (A1)
Gaudir de la màgia del Nadal. (A1)

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *