Passa al contingut principal

La festa de la Castanyada

Comenceu a preparar les disfresses de castanyers i castanyeres perquè el divendres dia 31 d'octubre celebrarem la festa de la castanyada i haureu de venir disfressats!! Recordeu que serà una festa oberta a les famílies i sempre comença sobre les 16.00h de la tarda així que tots i totes els que pugueu ja podeu anar-vos demanant festa per no faltar!!!

... que què podeu portar??? ... doncs tot seguit us doneu unes quantes idees:

  • les nenes faldilletes estampades de colors de tardor o també llises
  • els nens pantalons de colors de tardor, marró, gris, taronja, negre o color fosc ...
  • barretines, boines o mocadors al cap
  • camises a quadres, armilles divertides o davantals rebonics, mantellina
  • un cistellet o altres elements de anar a buscar castanyes
  • ... (i molta imaginació al poder)
No us ha de suposar problemes ja que a casa tots tenim alguna cosa per guarnir als nostres petits i petites com si fossin castanyers i castanyeres i ... si no tenim res, no patiu que alguna cosa trobarem. 

... A més, estem buscant voluntària o voluntari perquè ens faci de castanyera i ens vingui a visitar el dia de la festa mentre ens explica el conte de la Maria la Castanyera... a veure qui s'atreveix...!!!!! NOmés en necessitem una, però animem a totes les persones que es vulguin disfressar que també vinguin vestits per l'ocasió!!!!!!!!!!!! Recordeu que no només esteu convidats el papa, la mama i el germanet o germaneta, sinó que també poden venir els avis, tiets i altres familiars. 

... també us proposem que cada família faci alguna coseta de postre així endolcirem la tarda amb aquests pastissos que feu tan i tan bons!!! Els propers dies posarem la llista i s'aneu apuntant. 

Novament, us donarem més informació!!!!!!!!!! Moltes gràcies!!

Comentaris