Passa al contingut principal

Sant Jordi

Dimarts dia 23 d'abril celebrarem la festa de Sant Jordi i per això us donem les següents indicacions:

MATÍ:

Farem la visita tradicional a la paradeta de llibres que preparen els alumnes de l'escola per vendre llibres. Tots els papes, mames, avis, àvies, tiets, tietes... que vulgueu vindre esteu convidats/es. Així doncs quedarem a les 10.30 a la llar d'infants i anirem tots junts, els alumnes, les educadores i els familiars cap al davant de l'Ajuntament, lloc on es situa la paradeta.

És una activitat voluntària, així que si hi ha famílies que els familiars no poden venir a la petita excursió, no passa res. No patiu!!
Això sí, totes les famílies que vulgueu venir cal que us apunteu a la llista que trobareu a l'entrada de la llar, al racó de la família.

MIGDIA:

Caldrà que vingueu a buscar als menuts i menudes a les 12.00h. Aquest dia no hi haurà Servei de Monitoratge ja que a la tarda a les 2.15h cal que porteu als vostres fills i filles a la sala polivalent.

TARDA:

A les 2.15h, sigueu ben puntuals cal que vingueu a la sala polivalent. Allí és molt important que ens deixeu als nens i vosaltres marxeu ja que sinó comencen a plorar i a buscar-vos. Llavors, a les 2.30h, farem una petita interpretació conjuntament amb l'escola. Nosaltres cantarem cançons de sant jordi i els més grans faran un concurs literari i una obra de teatre per finalitzar la festa.

Els alumnes de la llar cal que portin un vestuari específic per aquell dia, és molt important que ja vinguin de casa canviats, és a dir, cal que a casa els poseu la roba i vinguin vestits. La roba que heu de posar-los és:

  • Cal que els vestiu amb roba fosca, si és negra millor, però potser blau fosc, marró fosc o gris. 
Qualsevol pregunta, ja ho sabeu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *