Passa al contingut principal

La Marató de Tv3


Aiii,... ja s'acosta la Marató de Tv3... i la llar d'infants hi participarem, ja que és una causa solidària i cal donar el nostre granet d'arena en tot el que es pugui. Aquest any estem més col·laboratius que mai, primer la campanya GLORR que molts de vosaltres ja hi vau participar, i... ara la Marató, que per cert, aquest any lluitem contra el càncer.

Així doncs, l'any passat vam fer una paradeta conjuntament amb l'Associació de Dones i aquest any, farem la paradeta a la llar d'infants, al passadís a prop de l'entrada, exhibirem les manualitats que els vostres fills i filles han realitzat i hi haurà una guardiola al costat. Cada manualitat costarà 1 €, tot i que a la guardiola cada família hi podrà posar els diners que vulgui. Això sí,  mínim 1€ per manualitat. Hi haurà un total de 3 manualitats, qui no vulgui comprar-les totes, no passa res.

A partir de la setmana vinent, posarem la paradeta. Estarà muntada fins el dijous dia 14 de desembre aproximadament, ja que continuem col·laborant amb l'Associació de Dones i unirem els diners amb els que extreguin del sopar que es realitzarà el dissabte dia 15 de desembre.

Moltes gràcies una vegada més....!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *