Passa al contingut principal

Festa de final de Curs

uiiii.... ja s'acaba el curs i d'aquí poc tenim la festa de final de curs, serà el divendres dia 29 de juny a les 16.00h de la tarda. mare meua... us estem preparant tantíssimes sorpreses... ja veureu ja, si s'ho passareu bé!! Aquest dia, esteu convidats tots i totes, pares, mares, germans, avis i àvies, tiets.... tots els membres de la família que vulgueu!!!!!!

Per aquell dia caldrà que cada família porti una cosa diferent per berenar, ja que farem un berenar popular, posarem una llista que trobareu al racó de la família i cal que us apunteu segons el que vulgueu portar.

Acceptem suggeriments, si algú veu que a la llista es pot afegir alguna cosa, que ho comuniqui i ho afegim!!

esteu pendents que aviat sortirà la llista i caldrà apuntar-se!!!!!!!!!!!!!!!!

A més, caldrà que aquell dia, per la petita interpretació que farem, heu de portar pels vostres fills i filles:

- un barret de palla o un mocador al cap o una gorra de platja o una pamela divertida o un casquet de bany de piscina. Imaginació al poder!!!!! Ahhhh.... només cal que porteu una cosa d'aquestes, la idea es que al cap hi portin alguna cosa xula relacionada amb l'estiu





Recordeu que el dia 29 de juny és l'últim dia per entregar el qüestionari de satisfacció, el qual cal que el lliureu de forma ànonima a la capsa que trobareu a l'entrada de la llar. Aquest document cal que el contesteu amb màxima sinceritat ja que els resultats extrets seran útils per fer millores de cara al curs vinent.

Moltíssimes gràcies.

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *