Passa al contingut principal

i ara fins dimecres....

Famílies, 

recordeu que el dilluns dia 30 d'abril fem pont a la llar d'infants. Us ho comentem perquè alguns de vosaltres ja ens havieu preguntat el dubte i per això, ho publiquem al blog per tal que tots i totes se n'assabenteu. 

Així doncs, ens tornarem a veure dimecres amb més piles carregades. Recordar-vos que aquest mes s'efectuarà el pagament de 10€ pel material i informar-vos que del dia 2 al dia 11 de maig teniu temps de fer-nos arribar:

- 2 capses de tovalloletes humides
- 2 capses de mocadors

Us informem que aquest mes de maig treballarem la Unitat de programació dels Animals. A més, també treballarem el color blau, que ja podeu preparar roba d'aquest color perquè us demanarem que el dia de la festa del color blau ens porteu als menuts i menudes vestits així. També treballarem el rectangle i continuarem amb el traç horitzontal i la grafomotricitat en general.
El conte que desenvoluparem aquest mes és el de la rateta que escombrava l'escaleta. A més, us farem portar una fotografia de la mascota domèstica que tingueu a casa. Si algun alumne no en té cap no passa res, perquè podeu portar una fotografia de la mascota que tingueu a casa dels avis i la conegui, o l'animal que més li agradi a l'infant... però els que sí que tingueu animal de companyia la porteu perquè farem un mural amb aquestes fotografies. 

De tot això, més endavant ja us anirem informant. A més, també tindrem l'aniversari de l'Emma, la més gran de la classe que està a punt de fer 3 anyets!!!!!!!!!!!

Moltes gràcies i bon pont!! esperem que disfruteu al màxim dels vostres petits i petites!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *