Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 28 de juny de 2018

LA MAMA DE L'ÈLIA I LES BOMBOLLETES

Les estones compartides amb les famílies són les més divertides i enriquidores, tant per la canalla com per als adults. Per això, us volem presentar a una altra mama que ens va fer un petit forat per poder passar un matí amb nosaltres. 

Ens va sorprendre amb un potet de pompes per a cadascú i vam fer totes les bombolles i més. Ens va costar una miqueta agafar el ritme ja que... és una mica complicat, però va ser bonic com els més grans compartien moments amb els més petits per tal de gaudir tots de l'activitat. 

Gràcies per ser tant participativa Griselda cada any ens has sorprès, el primer cantant i tocant amb la guitarra cançons de Sant Jordi, l'any passat preparant un circuit amb pedres, aigua i sorra de la mar i aquest any amb totes aquestes sorpreses... Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada