Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 18 de gener de 2018

La tornada després de les vacancetes

Després d'uns dies de vacancetes, tots i totes amb més ganes que mai hem tornat a l'escola.

Han estat uns dies de descans i de trencar les rutines ja que no cal matinar tant, ens prenem els dies en família, els ritmes són més tranquils i personalitzats per a tots...

El dia 8 va ser especial ja que ens vam retrobar tots junts. Les cares dels infants eren de sorpresa, però sobretot d'alegria. A les entrades, hi va haver de tot, a alguns els va costar acomiadar-se del familiar i altres van entrar decididament sense entristir-se.

Estant sent uns dies on cadascú es torna a reubicar i a trobar el seu lloc dins el grup. Les educadores acompanyem aquests moments tan intensos i especials on cadascú ha de retrobar-se amb ell mateix i també amb els companys.

Bona tornada DIPS!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada